Håndold

Internt GSS-opgør i Julecup

Finalehold fundet efter 3. dagen i Brugseni Julecup. Hos damerne møder GSS Byholdet og hos herrerne bliver QNA modstander til GSS.

mod QNA GSS
GSS mod QNA GSSGSS mod QNA GSSGSS mod QNA GSS

Hos damerne bliver finalen et internt opgør i GSS. Det brede GSS er nemlig blevet delt i GSS og Byholdet, som begge nåede finalen.

Både Byholdet og QNA havde muligheden for at spille sig i finalen med en sejr i det indbyrdes opgør.

Byholdet skulle helt ind ind i 2. halvleg for at slå sejren fast. Begge holdte fulgtes stort set i hele 1 halvleg igenne, men med et lille ben foran hele tiden for Byholdet - der kunne gå til pause med en 18-14 føring.

QNA startede dårligt i 2 halvleg - som kostede dyrt og med en Panu P. Grønvold i stor spillehumør her der og alle vegne for byholdet trak de sikkert fra. Hun havde en stor andel i sejren med 9 mål i alt og med flere assister til både streg og fløj.

Hos QNA var der fremtidsperspektiver og talent at spore i en spiller som Ivalu Bjerge, der startede ude, men alligevel blev sammen med Christina Lange holdets topscorer med 6 mål.

Kampen ender 36-23 til Byholdet, og møder dermed GSS i finalen i dette års brugseni julecup.

LÆS: Julecup i gang

QNA eller NûK
Hos herrerne skulle der også findes en finalemodstander til GSS i aftenens kamp imellem QNA og NûK.

QNA består hovedsagligt af spillere, der til dagligt spiller i Danmark.

I en knap så intenst kamp, var der ingen større spænding om udfaldet, da QNA styrede kampen fra start til slut. Hos QNA var Danny Brandt holdets topscorer med 10 mål i sejren over NûK der endte på 36-20.

QNA skiftede meget ud undervejs i kampen, og kunne spare spillere til dagens brag, hvor GSS har en revanche tilgode, efter de tabte finalen, i sidste års Brugseni Julecup til netop QNA.