World Cup: Ukaleq blandt verdens bedste

20-årige Ukaleq Slettemark præsterer på det fineste under dagens World Cup i skiskydning, i disciplinen individual. Hun ramte plet på alle 20 skiver, og placerer sig som nr. 21.

Ukaleq Slettemark var igen fejlfri i skydebanerne i dagens konkurrence, individual i World Cup. Hun præsterer og placerer sig på 21. plads, hvilket er hendes flotteste resultat i World Cup. Arkivfoto.
Offentliggjort

Det grønlandske flag, Erfalasorput, ligger på top-25 listen over resultater ved World Cup 12. januar.

Ukaleq Slettemark ramte 20 ud af 20 mål under dagens konkurrence, som er individual i World Cup.

Konkurrencen indivual er på 15 kilometer, og blev gennemført i Ruhpolding, Tyskland. Hun blev nummer 21 blandt alt 95 deltagere. Kun fem andre løbere i konkurrencen ramte plet på alle fire skydebaner ligesom Ukaleq Slettemark.

Elite Sport Greenland lykønsker Slettemark på deres Facebookside.

Fejlfri i skydebanen

- Ukaleq Slettemark leverer karrierens bedste placering i World Cup. Rammer 20 på 20 i skiskydning til World Cup. Flot 21. plads, skriver Elite Sport Greenland.

Det er ikke første gang, at Ukaleq Slettemark skyder fejlfrit på skydebanerne. Også under sin debut ved OL i skiskydning i februar 2022, imponerede hun med sin fejlfrie skydning.

Ukaleq Slettemark brugte 43 minutter og 20 sekunder i dagens konkurrence. Hun fik ikke straftid, da hun skød fejlfrit på alle skydebanerne, og kom i mål tre minutter og 14 sekunder efter vinderen.

Skiskyttens næste konkurrence i World Cup er i disciplinen massestart på 12,5 kilometer søndag den 15. januar.