Grønland henter endnu en sejr i fodbold under Island Games

Efter en kneben sejr efter straffesparkskonkurrence mod Orkney søndag kunne de grønlandske fodboldherrer hive endnu en sejr i hus mandag - denne gang i ordinær spilletid - mod holdet fra Froya.

Landstræner Morten Rutkjær kan være godt tilfreds med de første to kampe under Island Games.
Offentliggjort

Island Games er godt i gang i Guernsey og det grønlandske fodboldlandshold er kommet godt fra start.

Mandag har de hentet en sejr mod holdet fra Froya, som de besejrede 2-0.

Den første kamp, som blev spiller mod Orkney søndag, endte uafgjort, 2-2 og måtte afgøres ved straffespark, som Grønland vandt 9-8 mod Orkney. Det var Nemo Thomsen, der scorede begge de grønlandske mål i ordinær spilletid.

Mandag var Nemo Thomsen endnu engang målscore, da hen pyntede på resultatet til 2-0 efter 77 minutter, mens det var Niels Erik Eriksen, der kunne sparke bolden i netmaskerne til 1-0 efter 70 minutters spil.

Holdet klar til kamp mod Froya som de besejrede 2-0 mandag

I Badminton er gruppespillet også i fuld gang. Her har de grønlandske deltagere lagt sig i spidsen med tre sejre og ingen nederlag. De individuelle kampe og double-turneringen i badminton begynder først senere på ugen.