Slutter uden sejr: Tæt kamp mod Iran

Grønland startede deres sidste kamp ved VM i håndbold godt, men det blev til et nederlag mod Iran efter en spændende kamp.

Grønland gav Iran kamp til stregen men tabte kampen.

Grønland taber kampen om at blive nr. 31 i VM i håndbold, og slutter derfor som nr. 32. Kampen endte 23-28 til Iran.

Kampen begyndte ellers intenst, hvor der ikke blev scoret mål de første to minutter, før Iran satte bolden i kassen. Men så fik Grønland comeback og scorede to mål i træk.

Otte minutter inde i kampen var stillingen 2-1 til Grønland.

Med et oplagt forsvarsspil, fastholdt Grønland sit forspring. Og 16 minutter inde i kampen, med 6-3-resultat, fløjtes der til den første time-out.

Små fejl ved både angreb og forsvar kostede herefter flere mål til Grønland, hvor Iran lykkes med at hive fem mål hjem. Ved 22 minutter var forskellen i stillingen helt udvisket til 9-9.

Første halvleg endte på 12-12.

Taber pusten til sidst

Anden halvleg begyndte, hvor første halvleg sluttede. Begge hold kæmpede ved angreb, mens forsvaret lukkede for modstanderens forsøg.

Fem minutter inde i halvlegen, når Iran første gang at føre. Der skulle dog kun gå to minutter, før Grønland udlignede. Og den første del af anden halvleg scorede begge hold mod hinanden løbende.

En to minutters udvisning udfordrede Grønland ved angreb, mens forsvaret blev udhulet på stregen.

Med kun 12 minutter tilbage i kampen førte Iran med to mål - 20-22.

Med syv minutter tilbage krævede Grønland time-out. Tre måls føring til Iran udfordrede Grønland med så kort tid til afslutningen.

Det hjalp dog ikke landsholdet, der tabte pusten til sidst, mens Iran udvidede føringen ved flere angreb.

Kampen ender med 23-28, som bliver en sejr til Iran.