Mbappé presser Danmark nærmere VM-afgrunden i Qatar

Kylian Mbappé blev dobbelt målscorer, da Frankrig vandt 2-1 over Danmark, som nu er under stort pres ved VM.

Danmark og Pierre-Emile Højbjerg (til venstre) tabte lørdag til Frankrig og Adrien Rabiot. Nu skal danskerne vinde over Australien i den tredje og sidste VM-gruppekamp mod Australien på onsdag for at have en chance for at gå videre fra gruppespillet og avancere til turneringens ottendedelsfinaler.
Offentliggjort

Det danske fodboldlandshold er tvunget til at vinde over Australien i den sidste VM-gruppekamp for at have en chance for at gå videre til knockoutfasen i Qatar.

Det er status, efter at Danmark lørdag blev sat på plads af Frankrig i den anden gruppekamp ved VM. På måltavlen slap Danmark dog nådigt med et 1-2-nederlag.

Verdensstjernen Kylian Mbappé åbnede målscoringen efter en times spil, da han spillede sig selv fri i feltet via bandespil med Theo Hernández.

Cirka syv minutter senere udlignende Andreas Christensen med hovedet efter et hjørnespark, men i det 86. minut afgjorde Mbappé kampen med sin anden fuldtræffer.

Tidligere lørdag vandt Australien 1-0 over Tunesien i samme gruppe, og australierne er nu i pole position til at følge med Frankrig videre fra gruppen.