Aqisseq 18 vinder futsal for herrer +35

Aqisseq 18 fra Kangaatsiaq vinder guld i grønlandsmesterskaberne i futsal for herrer +35 efter en spændende kamp søndag den 28. april. N-85 fra Narsaq vinder sølv.

Aqisseq 18 har vundet guld i GM i futsal for herrer +35. Her i en finalekamp mod N-85 fra Narsaq.

En maraton-futsalmesterskaber for herrer fra 35 år og op er netop afsluttet søndag aften. Efter tre dages turnering med flere indledende kampe, kvartfinaler, semifinaler og til sidst spændende finalekampe, kan Aqisseq 18 fra Kangaatsiaq rejse hjem med guldmedaljerne.

Aqisseq 18 fra Kangaatsiaq har spillet mod N-85 fra Narsaq, hvor første halvleg endte med et mål fra begge hold, 1-1.

Lige da anden halvleg starter, overtager Aqisseq 18 banen, og scorer sit andet mål hurtigt. Holdet sluttede finalen med endnu et mål, og sikrede en føring på 3-1.

N-85 har igennem hele kampen kæmpet bravt og kunne i slutningen af kampen score endnu et mål. Kampen endte på 3-2 til Aqisseq 18.

Bronzekampen stod mellem TM-62 fra Kulusuk og B-67. TM-62 sikrede sin sejr og dermed vandt bronze grønlandsmesterskaberne.