se billeder

Minik Dahl Høegh topscorer i semifinalekamp

10 mål blev det til fra den hårdt skydende grønlandske landsholdsspiller i knebent GOG nederlag

Minik Dahl Høegh på vej med sit mål nummer 10 hårdt presset af Team Tvis Holstebros nummer 23 Simon Birkefeldt
Næsten 2000 tilskuere de fleste i gult dannede en flot kulisse i GOG Arena
Minik Dahl Høegh følger spændt bolden
Minik Dahl Høegh med endnu en kraftfuld afslutning
Julie Berthelsen i gult på plads i GOG Arena sammen med sønnen Casper Nanoq
Minik Dahl Høegh efter endnu en gulvtur
Minik Dahl Høegh med endnu en kraftfuld afslutning Knud Fl. LarsenJulie Berthelsen i gult på plads i GOG Arena sammen med sønnen Casper Nanoq Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh efter endnu en gulvtur Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med sit mål nummer 10 hårdt presset af Team Tvis Holstebros nummer 23 Simon Birkefeldt Knud Fl. LarsenNæsten 2000 tilskuere de fleste i gult dannede en flot kulisse i GOG Arena Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh følger spændt bolden Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med endnu en kraftfuld afslutning Knud Fl. LarsenJulie Berthelsen i gult på plads i GOG Arena sammen med sønnen Casper Nanoq Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh efter endnu en gulvtur Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med sit mål nummer 10 hårdt presset af Team Tvis Holstebros nummer 23 Simon Birkefeldt Knud Fl. LarsenNæsten 2000 tilskuere de fleste i gult dannede en flot kulisse i GOG Arena Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh følger spændt bolden Knud Fl. Larsen

Alle segl var sat til for at gøre den første semifinalekamp mellem GOG og Team Tvis Holstebro til en håndboldfest af de helt store.

1927 tilskuere, de fleste klædt i gult, omkransede banen. Ud af højtalerne strømmede håndboldmusikken med en anseelig volumen.

Efter det obligatoriske konfetti på banen kunne de to dommere præcis kl. 18.30 fløjte den tv-transmitterede kamp i gang.

Læs: Minik Dahl Høegh skifter klub

Den gule hule
Det var i sandhed den gule hule. Fra første sekund var spændingsniveauet på sit højeste. Minik Dahl Høegh var mirakuløst blevet en skade i den ene ankel kvit og var som i de sidste mange kampe i GOGs startopstilling.

Der blev taget godt ved i GOGs forsvar. Allerede efter to minutter måtte GOGs Lars Hald indkassere kampens første advarsel. 1-1, 2-2, 3-3 og 6-4 blev det med Minik Dahl Høeghs tredje mål.

De næsten 2000 tilskuere måtte op at stå. Der var ingen grund til at købe siddepladser. 8-7 Minik Dahl Høegh for femte gang. Nogle brændte store muligheder og en udvisning blev dyre for GOG selv om norske Espen Christensen flere gange brillerede i GOG-målet. Det blev 10-10 inden Team Tvis Holstebro i halvlegens sidste minut bragte sig foran 11-12.

Se billeder: GOG i semifinalen

2. halvleg
Den intense kamp fortsatte. Minik Dahl Høegh kæmpede fortsat med alle de kræfter, som han er i stand til at mobilisere i de store kampe og fortsatte målscoringen. Tre mål mere inden for kort tid. 13-14, 15-15 og 17-18.

Den meget lige kamp fortsatte. Angrebene bølgede frem og tilbage. Det blev 21-21. Minik Dahl Høegh med sit niende mål. Der var 10 minutter tilbage af kampen. Langsomt men sikkert trak Team Tvis Holstebro fra 22-25.

Træner Jakob Larsen sendte Frank Mikkelsen på mål. Der skulle ske noget og det gjorde der. 25-27, 26-27 og endelig 27-28, da de to dommere fløjtede af. Team Tvis Holstebro kunne køre hjem med en snæver sejr på et enkelt mål

Læs: Jakob Larsen forlænger med GOG

Kun en ting manglede
De næsten 2000 tilskuere fik en håndboldoplevelse af de helt store. Det bedste arrangement i GOG Arena nogensinde lige, som flere af de meget trofaste tilskuere udtrykte det. Lige bortset fra, at det vigtigste manglede: En sejr!

Ny kamp på lørdag
- Det var så første omgang. Anden omgang venter på lørdag i Holstebro. Selv om vi taber med et enkelt mål på hjemmebane, har vi mulighederne for at afgøre semifinalen i returkampen sagde en meget afklaret GOG træner Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG efter håndbolddramaet i GOG Arena.

- Semifinaler er noget helt specielt. Når vi går på banen på lørdag i Holstebro til anden omgang, vil mavefornemmelsen være den samme uanset, om vi har vundet med et enkelt mål eller tabt med et enkelt mål i den første kamp.

I Holstebro er der kampstart kl. 14.00 dansk tid.

Læs: Akutaaneq Kreutzmann forlader GOG