Fire mål og masser af spilletid

Akutaaneq Kreutzmann spillede en god kamp i Ribe Esbjergs sejr over Skanderborg

Akutaaneq Kreutzmann efter endnu en aktion

Det er ikke blevet til så meget spilletid for landsholdsspilleren Akutaaneq Kreutzmann i Ribe Esbjergs seneste kampe. Det blev der lavet om på mandag aften i Blue Water Dokken i Esbjerg

Akutaaneq Kreutzmann kom ind første gang efter godt 18 minutter af 1. halvleg ved stillingen 10-6 og Akutaaneq Kreutzmann skulle ikke bruge mange minutter, før han var på måltavlen for første gang.

12-6 Akutaaneq Kreutzmann. 15-9 Akutaaneq Kreutzmann igen. Ved pausen førte Ribe Esbjerg 16-10.

LÆS: Akutaaneq Kreutzmann scorer syv mål i nederlag

2. halvleg
Akutaaneq Kreutzmann var på banen fra halvlegens begyndelse. Var med i mange ting og scorede sit første mål i 2. halvleg til stillingen 21-14. Ribe Esbjerg fortsætter i vindersporet.

Akutaaneq Kreutzmann scorede sit fjerde og sidste mål i kampen 24-19. Ribe Esbjerg holdt fast i føringen i den resterende del af halvlegen og sluttede med at vinde en meget sikker sejr på 34-29.

LÆS: Grønlandske spillere har svære tider

Det var en fin sejr
I en samtale med Sermitsiaq.AG lagde Akutaaneq Kreutzmann ikke skjul på, at det var en god sejr og ikke mindst, at han var glad for, at det lykkedes for ham at score fire mål.

Der er ikke mange, der som Akutaaneq Kreutzmann kan svæve så højt over modstandernes forsvar og så banke bolden i mål. Tit og ofte i den modsatte side af, hvad målmanden forventer.

-Det gør selvfølgelig det hele lidt sjovere, når vi vinder. Vi ligger rigtig fint i tabellen og selvfølgelig betyder det, at der er en rigtig god stemning i klubben.

-Det er dog bekymrende, at vi har fem profiler, der har skadesproblemer.