Pan Am: Fantastisk åbningssejr til Grønland

Det grønlandske herrelandshold slog Colombia med 35-24 ved Pan Am

Stemningen på multihallen Inussivik var helt på toppen ved lørdagens kamp mellem Grønland og Colombia

Det blev til en 11-målssejr til det grønlandske herrelandshold ved de Pan Amerikanske Mesterskaber.

Stemningen på multihallen Inussivik var helt på toppen, og de grønlandske spillere leverede varen. Ved pausen førte Grønland med 18-11, hvor de grønlanske spillere havde det let med at tilspille sig til store chancer mod det colombianske offensive forsvar.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet det flotte spil, hvor de i perioder førte med over 10 mål.

Efter omkring 45 minutters spil roterede landstræneren Ingi Olsen spillerne, hvor alle grønlandske spillere kom på banen. Det grønlandske landshold prøvede også at spille med syv mod seks i angrebsspillet for at skabe overtal. Det førte til nemme mål for Colombia i slutfacen af kampen.

Men det blev til en flot åbningssejr for det grønlandske landshold, der møder Paraguay i dag.